ZEKAT VE FİTRELERİNİZİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞTIRIYORUZ!

Kardeşder 01
Kardeşder 01

Her Ramazan olduğu bu Ramazan ayında da zekat ve fitrelerinizi başta savaşın yaşandığı islam coğrafyaları olmak üzere fakir, yoksul, muhtaç ve yetimlere ulaştırıyoruz.

 

Ebu Derda Hazretleri, Salman-ı Farisiye yazdığı bir mektupta şöyle demektedir: Ey Kardeşim! Şükrü ödenmeyecek dünya malını toplamaktan sakın. Çünkü ben Resulullah’ın şöyle buyurduğunu işittim:

“Kendisine verilen malda Allah Teala’ya itaat eden servet sahibi mahşere getirilir. Malı da önüne konulur. Her ne zaman sırat köprüsü onu sallasa, malı ona: ‘Sen yoluna devam et (korkma), çünkü sen Allah’ın bendeki hakkını ödedin.’ der. Sonra malında Allah Teala’ya itaat etmeyen(yani zekâtını vermeyen) kişi malı omzuna yüklenmiş olduğu halde getirilir. Her ne zaman sırat onu sallasa, malı ona: ‘Yazıklar olsun sana, Allah’ın bendeki hakkını niçin ödemedin!’ der. Ve bu hal, o kişi kendi helakını ve ölümünü çağırıncaya kadar devam eder.” (Beyhaki, Şuabu’l-iman)

Ey zekatını vermeyen kişi! Hangisini istersin: Üzerinde iken sırat sallandığında malın sana: “Korkma, devam et, sen benim zekatımı verdin, hakkımı ödedin.” mi desin, yoksa: “Yazıklar olsun sana, zekâtımı vermedin, Allah’ın bendeki hakkını ödemedin.” mi desin? Hangisini istersin. Şunu bil ki, istediğin şeye kavuşacaksın. O gün neye kavuşmak istersen, bugün onun amelini yap, artık tercih senin…

 

Siz de Allah yolundaki çalışmalara katkıda bulunmak, yoksul ve ihtiyaç sahiplerini gözetmek isterseniz, malınızı temizleyip, günahlarınızı sildirme vesilesi olan zekatınızı bağışlamak isterseniz, aşağıdaki numaralarımızdan bize ulaşabilir, hesap numaramız ve online bağış hattımızdan anında zekatını hesaplayıp yatırabilirsiniz…

ZEKAT Ä°LE Ä°LGÄ°LÄ° AYET VE HADÄ°SLER

Banka kartınızla online yardım ve bağışta bulunabilmek için:
💳 https://online.kardesder.com/
Hesap numaralarımız için tıklayın:
👉https://www.kardesder.com/hesaplar/

www.kardesder.com
Facebook adresimiz: Facebook.com/kardesder1299
Telegram adresimiz: T.me/kardesder
Instagram.com/kardesder
twitter.com/kardesder
WhatsApp iletişim: 0533 162 1299
E-Posta: info@kardesder.com
Adresimiz: Tuna Mh. Kartal sok. No:41 Osmangazi / Bursa