ZEKAT DAĞITIMI: SİZİN DE İYİLİKTE PAYINIZ OLSUN

Hz. Ebu’d Derda Uveymir (R.A) şöyle demiştir: Ben Rasulullah (S.A.V)’i şöyle buyururken işittim: “Fakirleri kollayıp gözetiniz. Aranızdaki zayıflar sayesinde Allah’tan yardım görüp rızıklanırsınız.” (Ebu Davut, Cihad 710)

Mazlumlar diyarı Suriye’de savaş kimini yurtsuz, kimini evsiz, çocukları ise yetim ve öksüz bıraktı. Savaşın ortaya çıkardığı yıkımın sonuçları halen devam ediyor. Suriye’de yaşam mücadelesi veren mazlumlara destek ol, iyiliğe ortak ol. Suriye’de iyi şeylerde oluyor… Sizinde bu iyilikte payınız olsun …

Her sahası ayrı bir dram olan Suriye’de zekat dağıtımına devam ediyoruz. Önceliklerimiz yine muhtaçların en başında gelen dul ve yetimlerimiz. Göndermiş olduğunuz yardımları titizlikle ihtiyaç sahibi kardeşlerimize ulaştırıyoruz. Baden Württemberg’den Müslümanların göndermiş olduğu zekat emanetini yatalak hasta olan amcamıza ve yetim torununa ulaştırdık. Allah kabul etsin.

Allah Resûlü sallallahu aleyhi ve sellem buyurdu:
“Dul kadınların ve yoksulların yardımına koşan kimse, Allah yolunda savaşan, bıkmadan gece namazı kılan ve devamlı oruç tutan gibidir.”  (Ebû Hureyre radıyallahu anh. Buhârî. )

Ne güzel demiş Tabduk Emre “Bir garibin duasına gir. Kurtarırsa o kurtarır.”

Başınıza bela ve musibetler gelmeden sadaka verin. Az çok demeyin. Buralarda sizin azınız dahi çok…

 Sevdiğiniz şeylerden Allah yolunda harcamadıkça iyilik ve takvaya(birre) erişemezsiniz. Her ne harcarsanız, şüphesiz Allah onu hakkıyla bilir. [Ali İmran 92.ayet]

Yetim sponsor bedeli aylık 100 ₺

Siz de Suriye’de yetim kalan binlerce çocuktan birine sahip çıkarak, ya da gücünüz nispetinde yardım ederek bu hayra ortak olmak istemez misiniz?

Aşağıdaki numaralarımızdan bize ulaşabilir, hesap numaramız ve online bağış hattımızdan anında yetimler için yardımda bulunabilirsiniz.

Banka kartınızla online yardım ve bağışta bulunabilmek için:
💳 https://online.kardesder.com/
Hesap numaralarımız için tıklayın:
👉https://www.kardesder.com/hesaplar/

www.kardesder.com
Facebook adresimiz: Facebook.com/kardesder1299
Telegram adresimiz: T.me/kardesder
Instagram.com/kardesder
twitter.com/kardesder
WhatsApp iletişim: 0533 162 1299
E-Posta: info@kardesder.com
Adresimiz: Tuna Mh. Kartal sok. No:41 Osmangazi / Bursa