Yürümeye bir adım kaldı…

Yürümeye bir adım kaldı 05
Yürümeye bir adım kaldı 05

Kardeşimizin ayağına kavuşması için son rötuşlar yapılıyor.

Ubeyde kardeşimiz Türkmen Dağı’ndan tedavi getirilmişti. Kardeşimizin belinde oluşan bir iltihap vardı ve o iltihabın derhal kurutulması gerekiyordu. Doktorlar enfeksiyon kapmış olan yaranın giderek iltihapla birlikte büyüyerek derin bir yara haline geldiğini tespit ederek enfeksiyonun tüm vücuda yayılmasını engellemek için ameliyata aldılar. Kardeşimizin bu yaradan ölüm riski Suriye’de yapılamayan bu ameliyatın başarılı bir şekilde Bursa’da tamamlanmasıyla tamamen yok oldu. Kardeşimizin yarası tamamiyle temizlendi. Ameliyatla açılan bölge vücudunun diğer bölümünden alınan doku ile kapatıldı. Başarılı doku nakli ve sağlıklı beslenmeyle kardeşimiz kısa sürede iyileşti. Yara kayboldu iltihap da çoktan vücudu terketti.

Doktorlar ayak takılmasının zaman alacağını söyledikleri için kardeşimiz ülkesine dönecek kaldığı yerden hayata devam edecekti. Ancak Uluslararası Doktorlar Derneği’nden ziyaretimize gelen kıymetli ve konunun uzmanı bir başka doktorumuz kendisine “protez takılabilir” müjdeli haberini verdi. Bu haberi vermekle kalmadı konuyla yakinen ilgilenenlerden oldu. Allah kendisinden razı olsun.

Böylelikle Uluslararası Doktorlar Derneği’nin katkısı ile gerçekleştirilen ölçüm çalışmaları ile kardeşimizin ortez-protez çalışmasına başlandı. Ölçüsü alınan kardeşimizin son provaları da tamamlandı. Artık o yürüyeceği günler için gün sayıyor…

Katkılarından dolayı ÖZEL KUVEYT ORTEZ PROTEZ YAPIM VE UYGULAMA MERKEZİ ‘ne teşekkür ediyoruz. Allah emeği geçen tüm kardeşlerimizin amellerini kabul etsin.

Siz de yardım elinizi uzatmak ve Allah yolunda canını ortaya koyanlar için birşeyler ortaya koymak isterseniz aşağıdaki numaralarımızdan bize ulaşabilir hesap numaramız ve online bağış hattımızdan anında yardımda bulunabilirsiniz.

Hesap numaralarımız için tıklayın:

Banka Hesaplarımız

www.kardesder.com
Facebook adresimiz: Facebook.com/kardesder1299
Telegram adresimiz: T.me/kardesder
Instagram.com/kardesder
twitter.com/kardesder
WhatsApp iletişim: 0533 162 1299
Adresimiz: Tuna Mh. Kartal sok. No:41 Osmangazi / Bursa