Yetimler için acil ihtiyaç yardımı

Acil ihtiyaç yardımı 01
Acil ihtiyaç yardımı 01

Burası İdlib… Ve yetimleri olan bu ailelerin ihtiyaçlarını ancak komşularından haber alabiliyoruz. Daha önce yardım etmemize ve telefonumuz kendilerinde olmasına rağmen acil ihtiyaçlarını dahi söyleyemeyen insanlar…

“Sadakalarınızı, kendilerini Allah yoluna adayıp yeryüzünde dolaşamayanlara, haya etmelerinden dolayı, kendilerini tanımayanların zengin saydıkları yoksullara verin. Onları yüzlerinden tanırsın, insanlardan yüzsüzlük ederek bir şey istemezler. Sarfettiğiniz iyi bir şeyi Allah şüphesiz bilir.” (Bakara, 2/273)

Bu insanların başlarında evlerini idare edecek birileri yok. Hiçbir kazançları yok. Ama istemeye alışmamışlar. Yoksullukları onların vakar ve iffetini bozmamış. Allah onlara rahmet etsin. Ailemizin acil ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Havalar daha ısınmadığı için mazota ve tüpe ihtiyaçları var. Geç saat olmasına rağmen yetimler üşümesin diye hemen ihtiyaçlarını karşılamak için harekete geçtik. Gözümüze başka türlü rahat uyku girmezdi… Temin ettiğimiz acil ihtiyaçlarını ve elimizde olan nakitten bir kısmını onlara payladık. Ailenin kirası dahil toplam 250 ₺ her ay masrafı bulunuyor. Yetimlerin tamamı çocuk ve bebek yaşlarında olduğu için  Çocuk bezi ve süt gibi gıda ihtiyaçlarının düzenli olarak giderilmesi gereken ihtiyaçlar bulunuyor.

Yetimlerimize maddi yardımlarınızı ulaştırdık. Allah bağışlarınızı kabul etsin.  Allah yetimlere sahip çıkan iffetini koruyan dullara destek olanlardan razı olsun. Ummadıkları yerden rızıklandırsın. (Amin.)
Başınıza bela ve musibetler gelmeden sadaka verin. Az çok demeyin. Buralarda sizin azınız dahi çok…

 Sevdiğiniz şeylerden Allah yolunda harcamadıkça iyilik ve takvaya(birre) erişemezsiniz. Her ne harcarsanız, şüphesiz Allah onu hakkıyla bilir. [Ali İmran 92.ayet]

Yetim sponsor bedeli aylık 100 ₺

Siz de İdlib’te yetim kalan binlerce çocuktan birine sahip çıkarak, ya da gücünüz nispetinde yardım ederek bu hayra ortak olmak istemez misiniz?

Aşağıdaki numaralarımızdan bize ulaşabilir, hesap numaramız ve online bağış hattımızdan anında yetimler için yardımda bulunabilirsiniz.

Banka kartınızla online yardım ve bağışta bulunabilmek için:
💳 https://online.kardesder.com/
Hesap numaralarımız için tıklayın:
👉https://www.kardesder.com/hesaplar/

www.kardesder.com
Facebook adresimiz: Facebook.com/kardesder1299
Telegram adresimiz: T.me/kardesder
Instagram.com/kardesder
twitter.com/kardesder
WhatsApp iletişim: 0533 162 1299
E-Posta: info@kardesder.com
Adresimiz: Tuna Mh. Kartal sok. No:41 Osmangazi / Bursa