YETİM VE MAZLUMLARA RAMAZAN’DA EKMEK DAĞITIMI

yetim ve mazlumlara ramazan da ekmek dagitimi 26
yetim ve mazlumlara ramazan da ekmek dagitimi 26

 “Her sabah yeryüzüne iki melek iner. Biri: -Ya Rabbi, infak edip iyilik edenin malının yerine yenisini ver, der. Diğeri de: -Ya Rab cimrilik edenin malını telef et, diye dua eder.” (Buhari, Müslim)

Burası Suriye, sayamayacağımız kadar yetim ve mazlum insanın bir arada yaşam mücadelesi verdiği topraklar… Halkın sizin yardımlarınızdan başka bir geliri yok. Hayatlarını gelen yardımlar ile sürdürmeye çalışıyorlar.  Ramazan’da kardeşlerinizi yanlız bırakmayarak onlara bir lokma ekmek ikram etmek istemez misiniz?

Ramazan’da günlük 1000 ekmek kampanyamız dahilinde yardımlarımız devam ediyor. İhtiyaç sahibi bölgelere giderek mazlumların yüzünü güldürmeye, onların sıkıntılarını gidermeye yaralarına merhem olmaya devam ediyoruz. Hatırlatmak isteriz ki ekmeği paylaşmak ekmekten daha lezzetlidir. Çadırlarda yaşam mücadelesi veren ailelere Ramazan’da ekmek dağıtımı: İsmet AKGÖZ hayrına gönderilmiş olan ekmekleri mazlumların sofralarına ulaştırdık. Allah kabul etsin.

Burada bulunan halkın belli başlı ihtiyaçları:

  • Ekmek (2.5 ₺)
  • Çadır (75)
  • Çadır kurmak için arsa kirası()
  • Su (paket 10 tl 1 ton 500 )
  • Su Kazanı (-)
  • Döşek (Yer Yatağı Sünger 35 ₺)
  • Mutfak ve Ev Eşyası (- )
  • Çocuklara giyecek (1 kişi 150 ₺)
  • Un (85-90 )
  • Termos (30 ₺)

Günlük 1000 paket ekmek dağıtımımıza katılmak kendinizin, yakınlarınızın ve  ölmüşlerinizin hayrına ekmek dağıtımı yapmak isterseniz : Allah için az çok demeyin bir lokmaya muhtaç kardeşlerinize katkıda bulunun. Hakikat şu ki burada bir lokma ekmeğe ihtiyacı olan  alım gücü bulunmayan bir sürü aile var… Allah yardım elini uzatan kardeşlerimizden razı olsun.

ACİL İHTİYAÇ ÇAĞRISI YARDIMI İÇİN TIKLAYINIZ

Kardeşlerimiz bölgede ekmek sıkıntısını gidermek için ekmek dağıtımlarına başladı.

1 poşet ekmek 2.5₺

(Poşetin içinde lavaş tipi ekmek bulunmaktadır. Yerel dilde “rabta” denilmektedir.)

Siz de kardeşlerinizi yurtlarından çıkarılmış kardeşlerinizi ekmeksiz bırakmayarak bu hayra ortak olmak istemez misiniz?
Suriye’de açlıkla mücadele veren mazlum,yoksul ve yetimlere gıda yardımlarımız aralıksız devam etmektedir. Siz de kardeşlerinize yardım elinizi uzatın…

Aşağıdaki numaralarımızdan bize ulaşabilir, hesap numaramız ve online bağış hattımızdan anında un  yardımında bulunabilirsiniz.

Banka kartınızla online yardım ve bağışta bulunabilmek için:
💳 https://online.kardesder.com/
Hesap numaralarımız için tıklayın:
👉https://www.kardesder.com/hesaplar/

www.kardesder.com
Facebook adresimiz: Facebook.com/kardesder1299
Telegram adresimiz: T.me/kardesder
Instagram.com/kardesder
twitter.com/kardesder
WhatsApp iletişim: 0533 162 1299
E-Posta: info@kardesder.com
Adresimiz: Tuna Mh. Kartal sok. No:41 Osmangazi / Bursa