YETİM AİLELERİNE YEMEK DAĞITIMIMIZ DEVAM EDİYOR

yetim ailelerine yemek dagitimimiz devam ediyor 32
yetim ailelerine yemek dagitimimiz devam ediyor 32

Yetim ailelerine yemek dağıtımlarımız devam ediyor… Yetim ve mazlumların sofrasında payınız olsun isterseniz bize ulaşarak yetimlerin sofrasına misafir olabilirsiniz….

Yetim ailelerine ikramda bulunan Bekir BAŞARANER’den Allah razı olsun…

Yoksulu doyurmaya teşvîk etmez” (Maun -3.ayet)misiniz?

Rasulullah s.a.v şöyle buyurdu: “Bir kimse, Müslümanların arasında bulunan bir yetimi alarak yedirip içirmek üzere evine götürürse, affedilmeyecek bir suç işlemediği takdirde, Allah Teala onu mutlaka cennete koyar”. (Tirmizî, Birr 14.)

Ey kardeşim sen yetimi evine yemeye götürmeyi bırak yetimin ayağına kadar bizzat onun evine dahi yemek götürmüş olacaksın. Kalbinin yumuşamasını isteyen yumuşak bir kalp ile Allah’a yakınlığı arzulayan kardeşim rasulullah s.a.v’in şu sözünü  dinle: “Kalbinin yumuşamasını ve hacetinin görülmesini /isteğinin Allah tarafından yerine getirilmesini sever misin? Yetime merhamet et, onun başını okşa ve ona yediğinden yedir. Kalbin yumuşar ve hacetine erişirsin.” [Ravi: Hz. Ebud Derda (R.A)]

Onlar, seve seve yiyeceği yoksula, yetime ve esire yedirirler. (İnsan – 8)

Günlük 200 kişilik yemek çıkarılan ve sıcak bölgelerde paylaşılan sofralarda tuzumuz olsun istiyorsanız. Kardeşime bir sıcak çorba ben ulaştırayım istiyorsanız;

  1.  Akika ve Hayır kurbanlarınızı bölgede kestirerek İdlib merkezde bulunan yemekhanemiz aracılığı ile hazır yemeğe dönüştürülerek sofralara ulaştırabilirsiniz
  2.  Yemin keffareti olanlara fakir doyurmak için bir fırsat sizde yemekhanemize maddi destek sağlayarak bir ögün muhtaçların doymasına vesile olabilirsiniz.
  3. Allah’ın rızasını arıyanlar, kalplerini yumuşatmak isteyenler, ecir avcıları, Affedilmeyi dileyenler… “Yoksulu yedirmeye yanaşmaz mısınız?”

İki kişilik tabldot yemek 20₺

Siz de akika ve hayır kurbanlarınızı Suriye’de sıcak bölgelerde kestirerek ya da  yetim ve yoksulları yemek bağışınızla doyurmak  isterseniz aşağıdaki numaralarımızdan bize ulaşabilir hesap numaramız ve online bağış hattımızdan anında yardımda bulunabilirsiniz.

Banka kartınızla online yardım ve bağışta bulunabilmek için:
💳 https://online.kardesder.com/
Hesap numaralarımız için tıklayın:
👉https://www.kardesder.com/hesaplar/

www.kardesder.com
Facebook adresimiz: Facebook.com/kardesder1299
Telegram adresimiz: T.me/kardesder
Instagram.com/kardesder
twitter.com/kardesder
WhatsApp iletişim: 0533 162 1299
E-Posta: info@kardesder.com
Adresimiz: Tuna Mh. Kartal sok. No:41 Osmangazi / Bursa