SİZLER İÇİN UFAK, ONLAR İÇİN İSE BÜYÜK OLAN BİRÇOK ŞEY VAR

sizler icin ufak onlar icin ise buyuk olan bircok sey var 41
sizler icin ufak onlar icin ise buyuk olan bircok sey var 41

Allah yolunda harcama yapın; kendi ellerinizle kendinizi tehlikeye atmayın. İyilik edin, kuşkusuz Allah iyilik edenleri sever. (Bakara 195)

Burası Suriye, sayamayacağımız kadar yetim ve mazlum insanın bir arada yaşam mücadelesi verdiği topraklar… Halkın sizin yardımlarınızdan başka bir geliri yok. Hayatlarını gelen yardımlar ile sürdürmeye çalışıyorlar. Kardeşlerinizi yalnız bırakmayarak onlara ikram etmek istemez misiniz?

Sizler için ufak, onlar için ise büyük bir mutluluk sebebi olan bir çok şey var… Çokokrem ise bunlardan sadece biri… Belki de tadını dahi unuttukları Çokokremi yetimlerimize ikram ettik… Birbirinden güzel ve tatlı olan yetimlerimizin ağızları da tatlansın diye, Mahmut KARABULUT hayrına gönderilmiş olan Çokokremleri mazlumların sofralarına ulaştırmaya devam ediyoruz… Allah kendilerinden kabul etsin.

Siz de kardeşlerinizi yurtlarından çıkarılmış kardeşlerinizi ekmeksiz bırakmayarak bu hayra ortak olmak istemez misiniz?
Suriye’de açlıkla mücadele veren mazlum,yoksul ve yetimlere gıda yardımlarımız aralıksız devam etmektedir. Siz de kardeşlerinize yardım elinizi uzatın…

Aşağıdaki numaralarımızdan bize ulaşabilir, hesap numaramız ve online bağış hattımızdan anında un  yardımında bulunabilirsiniz.

Banka kartınızla online yardım ve bağışta bulunabilmek için:
💳 https://online.kardesder.com/
Hesap numaralarımız için tıklayın:
👉https://www.kardesder.com/hesaplar/

www.kardesder.com
Facebook adresimiz: Facebook.com/kardesder1299
Telegram adresimiz: T.me/kardesder
Instagram.com/kardesder
twitter.com/kardesder
WhatsApp iletişim: 0533 162 1299
E-Posta: info@kardesder.com
Adresimiz: Tuna Mh. Kartal sok. No:41 Osmangazi / Bursa