SEN DE KARDEŞİNE BİR DAMLAYLA HAYAT VER

sen de kardesine bir damlayla hayat ver 26
sen de kardesine bir damlayla hayat ver 26

Allah Rasulu s.a.v buyurdular ki: “Günahkâr bir kadın sıcak bir günde dilini dışarı çıkartmış susuzluktan solumakta olan bir köpek gördü. Hemen mestini çıkararak ona su çekip içirdi. Bu sebeple Allah onu bağışladı.” (Mâlik, Buhârî, Müslim ve Ebû Dâvud)

Köpek için durum buysa şu sıcak günlerde temiz su bulamayan insanlara su ikram edenlerin durumu ne olur. Savaş bölgesindeki mazlumlar sizden gelecek bir yudum suya muhtaçlar… Sen de kardeşine bir damla su ile hayat ver, iyiliğe ortak ol…

Türkmen Dağı’nda ve çadır kentlerde yaşam mücadelesi veren yetim ailelerine su yardımı: Emine & Kemal ÇETİNTAV , Fatma ÇÖL BOZDAĞ, Kadir DEMİRCİ,  Remziye & Cuma AKKILIÇ, Leyla SÜNGÜ, Mehmet Akif AYHAN, Mehmet ERİNOLA, Mustafa KALELİ, Şefika ARCAN, Uğur Kaan DEMİR, Ümmü REZİN, Yağmur & Hakkı AYDIN hayrına gönderilmiş olan su yardımlarını mazlumlara ulaştırmaya devam ediyoruz. Allah kabul etsin.

Başınıza bela ve musibetler gelmeden sadaka verin. Az çok demeyin. Buralarda sizin azınız dahi çok…

 Sevdiğiniz şeylerden Allah yolunda harcamadıkça iyilik ve takvaya(birre) erişemezsiniz. Her ne harcarsanız, şüphesiz Allah onu hakkıyla bilir. [Ali İmran 92.ayet]

1 Koli 12’li Su 1o

Siz de muhtaçlara gıda yardımı göndererek bu hayra ortak olmak istemez misiniz?

Aşağıdaki numaralarımızdan bize ulaşabilir, hesap numaramız ve online bağış hattımızdan anında gıda yardımında bulunabilirsiniz.

Banka kartınızla online yardım ve bağışta bulunabilmek için:
💳 https://online.kardesder.com/
Hesap numaralarımız için tıklayın:
👉https://www.kardesder.com/hesaplar/

www.kardesder.com
Facebook adresimiz: Facebook.com/kardesder1299
Telegram adresimiz: T.me/kardesder
Instagram.com/kardesder
twitter.com/kardesder
WhatsApp iletişim: 0533 162 1299
E-Posta: info@kardesder.com
Adresimiz: Tuna Mh. Kartal sok. No:41 Osmangazi / Bursa