RAHMET GENÇLİK’TEN YETİM AİLELERİNE İFTARİYELİK

rahmet genclik ten yetim ailelerine iftariyelik 18
rahmet genclik ten yetim ailelerine iftariyelik 18

Rasulullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) şöyle buyurdu:”Kim, bir oruçluyu iftar ettirirse, ona oruçlunun sevabının aynısı verilir (onun kadar sevap kazanır). Oruçlunun sevabından da hiçbir şey eksilmez.” (Tirmizî, İbn-i Mâce)

Yiyecek ekmek bile bulmanın zor olduğu bu bölgede, kardeşlerine destek olmak adına, “Rahmet Gençlik” sosyal medya hesaplarından yardım çalışması düzenledi.

Canlı yayınla başlatılan ve çeşitli platformlarda paylaşımlarla desteklenen çalışmaya, Rahmet Gençlik’in emektarı Feyyaz Akçasu, “1 tek ekmekle dahi olsa mazlumlara destek olmaya çalışacağız” diyerek bu işe girişti. Topladığı yardımlar ile yetim ve mazlumların yüzlerinin tebessüm etmesine vesile olarak, kardeşlerinin hayır duasını aldı.

Rahmet Gençlik çalışması ile mazlumlara destek veren Feyyaz Akçasu, yetim ailelerini unutmayarak ”Bu Ramazan Kardeşine Bir İftar’da Sen Ver” kampanyası ile mazlum kardeşlerine yardım elini uzattı. Allah hayır sahiplerinden kabul etsin…

Onlar, seve seve yiyeceği yoksula, yetime ve esire yedirirler. (İnsan – 8)

Aşağıdaki numaralarımızdan bize ulaşabilir, hesap numaramız ve online bağış hattımızdan anında un  yardımında bulunabilirsiniz.

1 Kişilik İftar Bedeli 15 TL

Banka kartınızla online yardım ve bağışta bulunabilmek için:
💳 https://online.kardesder.com/
Hesap numaralarımız için tıklayın:
👉https://www.kardesder.com/hesaplar/

www.kardesder.com
Facebook adresimiz: Facebook.com/kardesder1299
Telegram adresimiz: T.me/kardesder
Instagram.com/kardesder
twitter.com/kardesder
WhatsApp iletişim: 0533 162 1299
E-Posta: info@kardesder.com
Adresimiz: Tuna Mh. Kartal sok. No:41 Osmangazi / Bursa