Kardeşimizin kontrolleri tamamlandı sırada ise…

Kardeşimizin kontrolleri tamamlandı sırada ise 02 e1537912102727
Kardeşimizin kontrolleri tamamlandı sırada ise 02 e1537912102727

Kardeşimizin son kontrolleri tedavileri tamamlandı. Bu süre zarfında uzman doktor nezaretinde sürdürülen tedavisinde kardeşimizin belinde olan iltihap tamamen kurutuldu. Doku kaybı giderildi. Yerine yapılan takviye dokusu tamamlandı. Ölüm riski ve bacağı tamamen kaybetme olasılığı ortadan kalktı. Ağrı ve sızılar yerini sevince şükran duygusuna  bıraktı. Bu kardeşimizin durumu kıyamet günü sıkıntılarını giderecekler için fırsat oldu.

Allah Rasulu Muhammed s.a.v buyurdu ki: “Kim bir müslümandan bir sıkıntıyı giderirse, Allah Teâlâ o kimsenin kıyamet günündeki sıkıntılarından birini giderir.” 

Kardeşimizin his kaybına yönelik çalışma başlatıldı. Bunun ardından ise ortopedik tedavi gelecek ve kardeşimize protez ayak kazandırılacak biiznillah. Sizlerin yardım katkı ve destekleri ile…

Siz de İslam’ı dert edinmiş yaralı kardeşlerinize destek olmak onların tedavilerine katkıda bulunmak isterseniz; aşağıdaki numaralarımızdan bize ulaşabilir hesap numaramız ve online bağış hattımızdan anında yardımda bulunabilirsiniz.

Banka kartınızla online yardım ve bağışta bulunabilmek için:
💳 https://online.kardesder.com/
Hesap numaralarımız için tıklayın:
👉https://www.kardesder.com/hesaplar/
www.kardesder.com
Facebook adresimiz: Facebook.com/kardesder1299
Telegram adresimiz: T.me/kardesder
Instagram.com/kardesder
twitter.com/kardesder
WhatsApp iletişim: 0533 162 1299
Adresimiz: Tuna Mh. Kartal sok. No:41 Osmangazi / Bursa