KARDEŞDER Afrika 2018 Kurban Bağışı

KARDEŞDER Afrika 2018 Kurban Bağışı 01
KARDEŞDER Afrika 2018 Kurban Bağışı 01

Kurbanlarımız Doğu Afrika’da Uganda’da titizlikle kesildi.

Kardeşder Osmangazi Gençlik Hareketi olarak Başkent Kampala’ya 350 kilometre uzaklıktaki Soroti kentinde Kurbanlarımızı kestik.  Bölge halkının faydası göz önüne alınarak 7’şer kişilik hisse şeklinde gerçekleştirilen kesimlerin ardından kurban etleri Mescitlere bağlı kuran kurslarına ve yetimhanelere dağıtıldı.

Müslüman nüfus buranın üçte birini oluşturuyor. İslamın doğru yaşanabilmesi ilim kurumları olarak görev yapan  buradaki mescitlere azami oranda destek verilmesi gerekiyor. Müslümanların açtığı ve çoğunu Müslüman çocukların oluşturduğu yetimhane projesi Misyonerlere darbe vurmuş durumda. Bölgede bulunan Amerikalı misyonerlere ait  Baptist International Mission of Uganda  (BIMU) yetimleri toplayıp Hristiyanlaştırıyordu. Ancak Müslüman bazı aktivist ve girişimciler Uganda Soroti’de yaşanan bu devşirmeye dikkat çektiler. Müslümanlar Soroti’de güçlendikçe Müslüman çocukları Müslüman olarak kalmaya devam etti.

Allah yaptıkları hayırları kabul etsin ve güzide çalışmaya Kurbanları ile destek olanlardan razı olsun.

[su_box title=”AFRİKA 2018 KURBAN BAĞIŞI” box_color=”#fecc03″ title_color=”#33333″]Videodaki kesimde hisseleri bulunan bağış sahipleri:
SERDAR AYDIN
SABİR TETROYEV
ZEYNETTİ DİNDAR
ELMİRA ALİYEVA
MAHMUT KARABULUT
AYŞE UYSAL
ABİDE EMİNOVA

[/su_box]


[su_box title=”AFRİKA 2018 KURBAN BAĞIŞI” box_color=”#fecc03″ title_color=”#33333″]Videodaki kesimde hisseleri bulunan bağış sahipleri:
AHMET ÖZMEN
BURAK KARABULUT
GÜNEŞ AKKILIÇ
ÖZGÜR BAYER
TÜRKER MEHMET TÜRK
GÜLŞEN BEYAZITOĞLU
İLKER SÜLEYMAN TÜRK

[/su_box]


Siz de kurban etlerinizi paylaşarak ve yetimlerin yoksulların sofralarına misafir olmak isterseniz aşağıdaki numaralarımızdan bize ulaşabilir hesap numaramız ve online bağış hattımızdan anında yardımda bulunabilirsiniz.

Banka kartınızla online yardım ve bağışta bulunabilmek için:
💳 https://online.kardesder.com/
Hesap numaralarımız için tıklayın:
👉https://www.kardesder.com/hesaplar/

www.kardesder.com
Facebook adresimiz: Facebook.com/kardesder1299
Telegram adresimiz: T.me/kardesder
Instagram.com/kardesder
twitter.com/kardesder
WhatsApp iletişim: 0533 162 1299
Adresimiz: Tuna Mh. Kartal sok. No:41 Osmangazi / Bursa