MİNİKLERLE MİNİK DAĞ GEZİNTİMİZ

mİnİklerle mİnİk daĞ gezİntİmİz 03
mİnİklerle mİnİk daĞ gezİntİmİz 03

“Osmangazi Gençlik Hareketi – Çocuk Klubü  olarak bu hafta sonu ders/ etkinliğimizi BURSA /  Yiğitali Köyü mesire alanında yaptık.
Sağımızda Uludağ’ın zirvesi, karşımızda eşsiz Bursa manzarası, yanıbaşımızda ise asırlık çınar ve dibinden akan kaynak suyu bize yoldaş oldu.
Çocuklarımızla doğa ortamında kuşların böceklerin, kuzuların zikrine ortak olmayı arzuladık.
Servis aracımızla ulaştığımız tepelerin arasında ve bir çok kişinin bilmediği bu gözlerden uzak eşsiz mekanda, kuzular arkadaşımız oldu ve onlarla konuşma fırsatı elde ettik.
Takıldık peşlerine çocuklarla çocuk olup peşlerinden koşturduk.
Ve güneşin burada bir başka doğduğunu, haramlardan ve isyandan uzak bu mekanda huzuru içimize çektik.
En küçük katılımcımız merinos koyunlarını kıskandıran kıvırcık saçlarıyla çimlerin üzerinde tepinirken abi ve ablaların da asırlık çınarın başında öğlen tesbihatını yapan suyun başına dizdik.
Çok verimli geçen etkinliğimizde,servis aracımıza binerek bu gizli saklı bir o kadarda huzurlu ortamdan ezgiler söyleyerek ayrıldık.


“İmansız ve idealsiz nesiller türettik.Pusuda bekleyen yabancı ideolojiler setleri yıkılan ırmaklar gibi yayıldılar ülkeye.” diyor Üstad Cemil Meriç

Gerçekten yetişen nesil deizmin kucağında, idaelden yoksun, yabancı ideolojileri ise kurtuluş reçetesi olarak görüyor… Gençlerimizi kıskaca alan bütün bu cendereleri aşmanın yolu elbette eğitimden geçiyor ve o da ana karnında başlıyor. İpin ucunu ne kadar erken tutarsak o kadar iyi ve o kadar sağlam…

Ağaç yaşken eğilir düsturu ile geleceğimizi inşaa ediyoruz. Aslını bilen özüne sahip çıkan İslam ahlakı ile bezenmiş bir nesil yetiştirmek için hepimize görev düşüyor. Biz üzerimize düşen görev için Her Pazar sizin çocuğunuzu da bekliyoruz.

İkinci sezon çocuk programımızda, geçen yılın tecrübesinin yanında programladığımız bir çok güzel etkinlik onları bekliyor.

ÇOCUKLARA ŞUURLANDIRMA PROGRAMI ÖNÜMÜZ PAZARDAN İTİBAREN HER PAZAR SAAT 13:00 DE KATILMAK İSTEYENLERİ BEKLERİZ.

 

Yaş grupları: 1. grup: 5-6-7 yaş , 2. grup: 8-9-10 yaş
2 ayrı grup olarak 30’ar dakikalık 2 ders…

Ders: Ahlakı konuların ağırlıkta olduğu, çocuklara yönelik islami şuurlandırma dersleri.
İkram:  Çocuklara zararlı olmayacak doğal ve helal gıdalardan seçilme olmazsa olmazımız…
Kültürel geziler: Teknoloji ve kitap fuarları, Müzeler
+ Etkinlikler: Çocuklarınızla birlikte sizin de iştirak edebileceğiniz,piknik, kır ve köy gezileri, dağda kamp ve deniz programımız.

Katılım: Ders programlarımız ücretsizdir (Etkinlikler için ayrıca duyuru yapılacaktır)
Dilerseniz aylık küçük bir ücret mukabili çocukları kapıdan alıp kapıya bırakabilecek servisimizden de istifade edebilirsiniz.

www.kardesder.com
Facebook adresimiz: Facebook.com/kardesder1299
Telegram adresimiz: T.me/kardesder
Instagram.com/kardesder
twitter.com/kardesder
WhatsApp iletişim: 0533 162 1299
E-Posta: info@kardesder.com
Adresimiz: Tuna Mh. Kartal sok. No:41 Osmangazi / Bursa