İHTİYAÇ SAHİBİ NEREDE İSE BİZ ORADAYIZ !

ihtiyac sahibi nerede ise biz oradayiz 09
ihtiyac sahibi nerede ise biz oradayiz 09

Dünya’nın birçok bölgesinde olduğu gibi Türkiye’de de ihtiyaç sahiplerini gözetmeye devam ediyoruz… Tespit etmiş olduğumuz ihtiyaç sahiplerine düzenli olarak erzak yardımlarımız devam ediyor…  Sen de erzak kolisi bağışın ile bizlere destek olabilirsin…

KUMANYA BEDELİ: 150 ₺

Peygamberimiz (s.a.v) buyuruyor ki: “Sofraların en kötüsü zenginlerin davet edilip, fakirlerin ihmal edildikleri sofradır” (Buhari) .

Siz de ihtiyaç sahiplerine gıda kumanyası ikram etmek, az çok demeden bir nebze de olsa katkıda bulunmak isterseniz bize Whatsapp numaralarımızdan ulaşabilir,aşağıdaki hesaplarımızdan bağışta bulunabilirsiniz.

Sadece Ramazan’da değil yılın her dönemi gıda yardımı yapıyoruz. yurdumuzda bulunan ihtiyaç sahipleri ile savaş bölgelerinde yaşayan mazlumlar için anında gıda yardımında bulunuyoruz. Gıda yardımı için yardım konvoyu veya tırı oluşturmayı beklemiyoruz. Savaş bölgelerinde daha ucuza temin edebilme imkanı olan gıdalardan toplayarak (İdlip’teki) depomuzda kutulayıp  kumanyalara dönüştürerek dağıtımını gerçekleştiriyoruz. Böylece bölgeden yapılan alış verişle ekonomiye katkıda bulunarak oradaki yaraların geniş ölçüde sarılmasına destek olmaya çalışıyoruz.

Yardım etmek için aşağıdaki numaralarımızdan bize ulaşabilir hesap numaramız ve online bağış hattımızdan anında yardımda bulunabilirsiniz.

Banka kartınızla online yardım ve bağışta bulunabilmek için:
💳 https://online.kardesder.com/
Hesap numaralarımız için tıklayın:
👉https://www.kardesder.com/hesaplar/

www.kardesder.com
Facebook adresimiz: Facebook.com/kardesder1299
Telegram adresimiz: T.me/kardesder
Instagram.com/kardesder
twitter.com/kardesder
WhatsApp iletişim: 0533 162 1299
E-Posta: info@kardesder.com
Adresimiz: Tuna Mh. Kartal sok. No:41 Osmangazi / Bursa