İdlib’in yetimlerine maddi yardımlarınızı ulaştırıyoruz

İdlibin yetimlerine maddi yardım 01
İdlibin yetimlerine maddi yardım 01

Rasulullah (sav) buyurdular ki: “Ben ve yetimin bakımını üzerine alan kişi Cennette [şehadet ve orta parmağını bitiştirerek] şu iki parmak gibiyiz.” Camiussağir-2710

Allah Rasulu’nun bu sözüne mazhar olmak için İdlib’in yetimlerine yardım ve rahmet elinizi uzatmak istemez misiniz? O halde siz de bir yetime sponsor olun. Allah Rasulu’nun kaderdaşlarının yüzünü güldürün.  Allah merhamet edene daha genişiyle merhamet eder…

Gönderdiğiniz maddi yardım yetim ailemize ulaştı. Bu ailenin 6 çocuğu bulunuyor. Babaları Halep muhasarasında şehid edilen bu çocukların ikisi medresede olduklarından bu karede yer almıyor.

Yetim sponsor bedeli aylık 100 ₺

Sizde İdlib’te yetim kalan binlerce çocuktan birine sahip çıkarak, ya da gücünüz nisbetinde çıkmaya çalışarak yukarıdaki hadise mazhar olmak istemez misiniz? 

Aşağıdaki numaralarımızdan bize ulaşabilir hesap numaramız ve online bağış hattımızdan anında yetimler için yardımda bulunabilirsiniz.

Eğer bir yetime sponsor olup, sahip çıkarsanız sponsor olduğunuz süre boyunca yetim ile birebir irtibatta olmanız sağlanabilecektir. Kardeş aile olunması durumunda ailenin erişim bilgileri de paylaşılabilecektir.

Banka kartınızla online yardım ve bağışta bulunabilmek için:
💳 https://online.kardesder.com/
Hesap numaralarımız için tıklayın:
👉https://www.kardesder.com/hesaplar/

www.kardesder.com
Facebook adresimiz: Facebook.com/kardesder1299
Telegram adresimiz: T.me/kardesder
Instagram.com/kardesder
twitter.com/kardesder
WhatsApp iletişim: 0533 162 1299
E-Posta: info@kardesder.com
Adresimiz: Tuna Mh. Kartal sok. No:41 Osmangazi / Bursa