Doların düşmesi ile Afrika Kurban fiyatlarımız güncellendi: 400₺

Doların düşmesi ile Afrika Kurban fiyatlarımız güncellendi 400₺ 01
Doların düşmesi ile Afrika Kurban fiyatlarımız güncellendi 400₺ 01

Kurban fiyatları yurt dışında dolara endeksli olduğu için dolar fiyatlarının yükselmesi ile güncellenmeye gidilmişti. Ancak yeni gelişmeler doğrultusunda fiyatlar şu şekilde güncellendi:

Afrika için Kurban Bağış Bedeli: 400 ₺

Afrika: Uganda’da kesilecek olan kurbanlarımızın etleri hem bölge fakirlerine hem de bölgede faailiyet gösteren yetimhaneye bağışlanacaktır.

Daha önce fiyat güncellememiz ile 50₺ bir artış olmuştur. Bu artış bölge faaliyetlerinde sizin adınıza hayrınız olarak kullanılacaktır. Allah kabul etsin.

* Bilindiği üzere hayır işi gönül işidir. Gönülsüz verilenin Yüce Allah indinde bir değeri yoktur.Arzu edildiği takdirde fazlalık hesabınıza iade edilebilir.

[su_service title=”SON GÜN NE ZAMAN?”]Son gün Kurban Bayramının 3. günüdür. Bu zamana kadar bağışlarınızı yapamadıysanız, bayram günü resmi tatil olacağından yatırdığınıza dair dekontun fotoğrafını bize göndrmeniz yeterlidir.[/su_service]

 

[su_service title=”VEKALET SAHİPLERİNİN İSİMLERİNİ YAZMAYI UNUTMAYALIM” icon=”icon: exclamation-triangle” icon_color=”#faac05″]Vekalaten bağışta bulunanların kimin adına kestirmek istediklerini, vekalet sahibinin adını açıklamaya eklemeleri gerekmektedir.[/su_service]

 

Siz de kurban etlerinizi paylaşarak ve yetimlerin yoksulların sofralarına misafir olmak isterseniz aşağıdaki numaralarımızdan bize ulaşabilir hesap numaramız ve online bağış hattımızdan anında yardımda bulunabilirsiniz.

Banka kartınızla online yardım ve bağışta bulunabilmek için:
💳 https://online.kardesder.com/
Hesap numaralarımız için tıklayın:
👉https://www.kardesder.com/hesaplar/

www.kardesder.com
Facebook adresimiz: Facebook.com/kardesder1299
Telegram adresimiz: T.me/kardesder
Instagram.com/kardesder
twitter.com/kardesder
WhatsApp iletişim: 0533 162 1299
Adresimiz: Tuna Mh. Kartal sok. No:41 Osmangazi / Bursa