BİLİM ŞENLİĞİ’NDEN KARELER VE MÜSLÜMANLARA BİR NOT…

BİLİM ŞENLİĞİNDEN KARELER VE BİR NOT 08
BİLİM ŞENLİĞİNDEN KARELER VE BİR NOT 08

Kardeşder Çocuk Klubü’nün Bilim Şenliği Etkinliği bu haftaydı.
Çocuklarımız bilim dolu bir gün geçirdiler. Ufukları genişleten atölyelerde hem öğrendiler hem de eğlendiler…

[quote]Bilim atölyeleri, çocuklara geleceğe yönelik fikirler sunuyor.
Ne olmak isteyeceklerini onlara fısıldıyor…[/quote]

Çocuklarımıza etkinliğe götüren Uludağ Üniversitesi Çocuk Gelişi Bölümü mezunu ve dertli bir Müslüman olan belletmenimizin bir notu vardı…

 

SEVGİLİ KARDEŞLERİM BİR GÖZLEMİMİ SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTİYORUM
Bilim ve teknoloji şenliğine onlarca kolej, özel okul,anadolu lisesi katılmış.Ayrıca üniversite öğrencilerinin guruplar halinde proje yarışmaları da vardı.
İslama karşı cephe açmış batıl taraftarlarının öğrenmeye olan azmi ve zeki çocukları bulup keşfetme ve onları yetiştirme konusundaki alt yapı/gayretlerini hayretle takip ettim.
Çesitli özel okul ve araştırmacıların stand stand gezerek eğitim kalitelerini arttırmak için notlar aldıklarını,bunu yaparken gece gündüz büyük bir azimle çalıştıklarını gözlemledim.
Bu insanlar geleceğin tarihçi, gazeteci, televizyoncu, toplum mühendislerini, hukukçularını, mühendislerini, yetiştirebilmek için azami gayret sarf edip yatırım yaptıklarını müşahede ettim.
Bu konuda zeki çocukları özellikle seçip ayırdıklarını, burslarla onları desteklediklerini gördüm.
Aynı şekilde muvahhid Müslümanların da,eğitimi hiç önemsemediklerini zeki çocuklarını mühendis doktor yapma gayretinde olup,okuma ümidi olmayan çocuklarını da medrese ve kuran kurslarına gönderdiklerine şahid oldum ve bizzatihi kendimde 10 yıl bu tablonun içinde ders verdim,belletmenlik yaptım.
Batıl ehlinin eğitim için bir araya gelip, çok ciddi yatırımlar yaptığını bunları yaparken gözlerinin içinin parladığını görürken, Müslümanların yaptıkları eğitim çalışmalarında, kimsenin sahip çıkmadığını umursamadığını en temel ihtiyaç olan elektrik/gaz parasının dahi borçla ödendiğine şahid oldum.
Zeki çocukları okullarda okutup, görece okumalarından ümitli olmadıkları çocukları medreselere verip aidat bile ödemediklerini gördüm.
Maalesef batıl ehli bu konuda örgütlü/güçlü ve ciddi yatırım yapıyorlar. Her alanda zeki akıllı çocukları bulup yetiştirmek için gece gündüz çalışıyorlar.i
Biz bu tembellik ve umursamazlıkta kaldığımız sürece,gelecek uzun bir süre daha ehli batılın, kafir ve müşriklerin elinde olacak.
Bizler zilletimize razı olarak zelil bir halde yaşamaya devam edeceğiz.
Bölünmüş parçalanmış her an bu haramı işleyen muvahhid müminler ise vallahi çocuklarına dahi sahip çıkamaz halde olacaklar.
Selam ve dua ile

www.kardesder.comÖne çıkan görseli kaldır
Facebook adresimiz: Facebook.com/kardesder1299
Telegram adresimiz: T.me/kardesder
Instagram.com/kardesder
twitter.com/kardesder
WhatsApp iletişim: 0533 162 1299
E-Posta: info@kardesder.com
Adresimiz: Tuna Mh. Kartal sok. No:41 Osmangazi / Bursa