AZERBAYCAN’DAKİ MÜSLÜMANLARDAN ARAKANLI MÜSLÜMANLARA YEMEK İKRAMI

“Allah size yardım ederse, artık size üstün gelecek hiç kimse yoktur. Eğer sizi bırakıverirse, ondan sonra size kim yardım eder? Müminler ancak Allah’a güvenip dayanmalıdırlar.” (Ali İmran 160. ayet)

https://youtu.be/nsuNyKm245Y

Budist zulmünden kaçarak Bangladeş’in Arakanlı kamplarına yerleşip yaşam mücadelesi veren Arakanlı kardeşlerimizin açlığını gideriyoruz… Arakanlı kamplarda yetimler, yoksullar, mazlumlar bu yemekleri bulmakta oldukça güçlük çekiyor… Arakanlı kamplarında da yetim ve mazlum kardeşlerimiz ile yemek sofralarında bir araya geldik… Sizlerin yemek bağışları sayesinde yetimlerin ve ihtiyaç sahiplerinin sofralarına misafir olduk… Hasenat Azerbaycan’daki Müselmanlar Cüme Aksiyası hayrına olan yemek bağışlarını Arakanlı kardeşlerimize ulaştırdık… Rabbim kabul etsin…

Arakanlı kampları yemek bedeli 60₺

Siz de yemek bağışında bulunarak Bangladeş’teki kamplarda bulunan Arakanlı Müslüman kardeşlerinizin sofralarına misafir olup onları doyurmak ister misiniz? Arakanlı yetimlere ve ihtiyaç sahiplerine yemek ziyafeti vermek isterseniz telefon numaralarımızdan bize ulaşabilir, hesap numaramız ve online bağış hattımızdan anında yardımda bulunabilirsiniz.