ARAKANLI KAMPLARINDA ŞADIRVAN AÇIYORUZ

Sa’d b. Ubade’nin annesi vefat etmişti ve Rasulullah (S.A.V)’a gelerek: “Ey Allah’ın Rasulü! Annem öldü onun adına sadaka verebilir miyim?” diye sordu. Rasûlullah (S.A.V) da: “Evet” buyurdu. Sa’d: “Hangi sadaka daha hayırlı ve değerlidir?” diye sorunca, Rasulullah (S.A.V): “İnsan ve hayvanların su ihtiyaçlarına cevap vermektir” buyurdu.

Dünyanın dört bir yanında olduğu gibi Arakanlı kardeşlerimizi gözetmeye onların yaralarına merhem oluyoruz… Sizlerin sayesinde mağdur kardeşlerimiz şadırvanlı su kuyuları ile temiz suya kavuşuyorlar… Kamplarda bulunan mescid ve medresemizin abdest alma, temiz su, içme suyu vb. ihtiyaçlarını giderebilmek adına Hanif Bulağı hayratı olan şadırvanımızı bitirdik ve açılışını gerçekleştiriyoruz… Yapmış olduğumuz bu şadırvan ile hem bir mescid daha şadırvana hem de çevrede yaşayan Arakanlılar temiz suya kavuşmuş oldu… Allah kabul etsin.

Arakanlı kampları şadırvanlı su kuyusu bedeli 1200 $

Siz de Arakanlı Kamplarında su kuyusu açtırmak, onları temiz suya kavuşturmak için telefon numaralarımızdan bize ulaşabilir, hesap numaramız ve online bağış hattımızdan anında bağışta bulunabilirsiniz.