AİLEMİZ YARDIMLARINIZI BEKLİYOR: ALMANYA’DAN UZANAN YARDIM ELİ

Her sahası ayrı bir dram olan Suriye’de zekat dağıtımına devam ediyoruz. Önceliklerimiz yine muhtaçların en başında gelen dul ve yetimlerimiz.

Bacımızın kocası 2 yıl önce kayboluyor ve hiçbir şekilde haber alamıyor eşinden. Çocukları ile bir başına kalmış bacımız… Çocukların gözünde rahatsızlık var. Fakat Suriye’de tedavisi de yok. Türkiye’ye tedavi için çocuklarını götürmek isteyen bacımız bir yol gösterilmesini ve destek olunmasını talep ediyor… Allah yardımcısı ve yardımcımız olsun… Ayrıca Almanya’dan zekatlarını gönderen ve çocukların giyimine vesile olan sizlere de özel dua ediyor… Kimseden yardım almadığını ve yardımınızdan dolayı da çok memnun olduğunu söylüyor hafız bacımız… Baden Württemberg’den Müslümanların göndermiş olduğu zekat yardımını ulaştırdık… Allah kabul etsin…

Allah Resûlü sallallahu aleyhi ve sellem buyurdu:
“Dul kadınların ve yoksulların yardımına koşan kimse, Allah yolunda savaşan, bıkmadan gece namazı kılan ve devamlı oruç tutan gibidir.”  (Ebû Hureyre radıyallahu anh. Buhârî. )

Ne güzel demiş Tabduk Emre “Bir garibin duasına gir. Kurtarırsa o kurtarır.”

Başınıza bela ve musibetler gelmeden sadaka verin. Az çok demeyin. Buralarda sizin azınız dahi çok…

 Sevdiğiniz şeylerden Allah yolunda harcamadıkça iyilik ve takvaya(birre) erişemezsiniz. Her ne harcarsanız, şüphesiz Allah onu hakkıyla bilir. [Ali İmran 92.ayet]

Yetim sponsor bedeli aylık 150 ₺

Siz de Suriye’de yetim kalan binlerce çocuktan birine sahip çıkarak, ya da gücünüz nispetinde yardım ederek bu hayra ortak olmak istemez misiniz?

Aşağıdaki numaralarımızdan bize ulaşabilir, hesap numaramız ve online bağış hattımızdan anında yetimler için yardımda bulunabilirsiniz.

Banka kartınızla online yardım ve bağışta bulunabilmek için:
💳 https://online.kardesder.com/
Hesap numaralarımız için tıklayın:
👉https://www.kardesder.com/hesaplar/

www.kardesder.com
Facebook adresimiz: Facebook.com/kardesder1299
Telegram adresimiz: T.me/kardesder
Instagram.com/kardesder
twitter.com/kardesder
WhatsApp iletişim: 0533 162 1299
E-Posta: info@kardesder.com
Adresimiz: Tuna Mh. Kartal sok. No:41 Osmangazi / Bursa