ACİL YARDIM: TEDAVİ EDİLMEZSE AYAĞI KESİLECEK

Ebu Muhammed 3 çocuğu ile zor durumda. Üstelik tedavisi biran önce başlamazsa bir ayağını tamamen kaybedecek. Kangrenleşen ve iltihaplanan ayağı için sizlerin yardımı gerekiyor….

Esed bombardımanı sonrası Doğu Guta’dan yaralı olarak kurtulabilen ailelerden biri de Ebu Muhammed ve ailesi. İlk müdahalesi yapılabilen ayağı diğerinden kısa durumda ve koltuk değnekleri ile ayakta durabiliyor. Hergün artan iltihaplanma ile sancıdan uyuyamıyor artık. Komşuları tarafından durumu bize bildirilen Ebu Muhammed’i kaldığı yerde ziyaret ettik.

Pencereleri dahi olmayan bir evde, 3 çocuğu ve eşi ile yaşam mücadelesi veren Ebu Muhammed’in evinde yatacak süngerden başka bir eşyası bulunmuyor. Durumundan dolayı herhangi bir işte çalışması mümkün olmayan genç adamın ağrı ve sancıları sebebiyle gittiği hastahane gerekli müdahale yapılmadığı takdirde, ayağının tamamının kesileceğini operasyonun da masraflı olduğunu söylendi

Ebu Muhammed ayağı için tedaviye başladı fakat maddi imkansızlıklardan dolayı tedavisi yarım kalmış durumda. Hiç bir geliri bulunmayan bu ailemiz yaşamını komşularının yaptığı yardımlar ile sürdürmeye çalışıyor. Kaldığı ev ise tek odadan oluşuyor. Evinde elektirik ve su bulunmuyor. Hatta evin penceleri dahi yok… Pencere yerine gerdikleri battaniyeler ile hava şartlarından korunmaya çalışıyorlar….

Ebu Muhammed 3 çocuğu ile birlikte göç etmek zorunda kaldığı İdlib’de yaşam mücadelesi veriyor… Ebu Muhammed’in çocuklarının mama ve çocuk bezine ihtiyacı var. Herşeyden daha önemlisi ise eğer müdahale edilmezse ayağının kesilme tehlikesi var… Tedavinin maliyeti hakkında net bir bilgi alamasakta şuanda tedavinin başlaması ve devam etmesi için 400 USD’ye ihtiyaç var…

Yardıma muhtaç bu kardeşinize destek olmak isterseniz aşağıdaki numaralarımızdan bize ulaşabilir hesap numaramız ve online bağış hattımızdan anında yardımda bulunabilirsiniz.

Banka kartınızla online yardım ve bağışta bulunabilmek için:
💳 https://online.kardesder.com/
Hesap numaralarımız için tıklayın:
👉https://www.kardesder.com/hesaplar/

www.kardesder.com
Facebook adresimiz: Facebook.com/kardesder1299
Telegram adresimiz: T.me/kardesder
Instagram.com/kardesder
twitter.com/kardesder
WhatsApp iletişim: 0533 162 1299
E-Posta: info@kardesder.com
Adresimiz: Tuna Mh. Kartal sok. No:41 Osmangazi / Bursa