3 Yetimi olan bu kimsesiz aileye umut olmak istemez misiniz?

4 Yetim ailesi 9 yetim bir evde Yardım edecek yok mu 02
4 Yetim ailesi 9 yetim bir evde Yardım edecek yok mu 02

Yetimlere sahip çıkana Allah da sahip çıksın”  Mazlumun duası ile arasında perde olmayan Allah’a şu duanın mazlum ağzından ulaşması ne demektir…. Allah mazlumları gözetenleri gözetsin. Verdiğiniz yardımları mazlum ailemize ulaştırdık. Bir yetimin sponsorluğu  aylık 100 ₺ . Sürekli  olarak bir yetime sahip çıkmak isteyen, onu uzaktaki evladı olarak görebilecek olan sponsorlara da ihtiyaç duyuyoruz. Allah kabul etsin.

3 çocuk annesi bacımızın yetimlerine bakacak en ufak bir geliri bulunmuyor. Evleri kira ve eşi şehid edilince Halep’in boşaltılması ile İdlib’e hicret etmiş. Allah yar ve yardımcısı olsun. Sizlerden yardım umudu dahi onları sevindiriyor… Allah mazlumlara umud olanların umudunu tüketmesin. Amin.

 Sevdiğiniz şeylerden Allah yolunda harcamadıkça iyilik ve takvaya(birre) erişemezsiniz. Her ne harcarsanız, şüphesiz Allah onu hakkıyla bilir. [Ali İmran 92.ayet]

Yetim sponsor bedeli aylık 100 ₺

Siz de İdlib’te yetim kalan binlerce çocuktan birine sahip çıkarak, ya da gücünüz nisbetinde çıkmaya çalışarak bu hayra ortak olmak istemez misiniz?

Aşağıdaki numaralarımızdan bize ulaşabilir, hesap numaramız ve online bağış hattımızdan anında yetimler için yardımda bulunabilirsiniz.

Banka kartınızla online yardım ve bağışta bulunabilmek için:
💳 https://online.kardesder.com/
Hesap numaralarımız için tıklayın:
👉https://www.kardesder.com/hesaplar/

www.kardesder.com
Facebook adresimiz: Facebook.com/kardesder1299
Telegram adresimiz: T.me/kardesder
Instagram.com/kardesder
twitter.com/kardesder
WhatsApp iletişim: 0533 162 1299
E-Posta: info@kardesder.com
Adresimiz: Tuna Mh. Kartal sok. No:41 Osmangazi / Bursa