3 çocuklu bir ailemiz daha, kimsesiz ve yardıma muhtaç…

3 çocuklu bir ailemiz daha kimsesiz ve yardıma muhtaç 02
3 çocuklu bir ailemiz daha kimsesiz ve yardıma muhtaç 02

Suriye’de savaş devam ediyor. Mazlum bir halk zalim hükumetin sultasında ezilirken devrim kıvılcımı yandı ve halk hakkını almak üzere şahlandı. Esed Hükumeti ancak dış güçlerin yardımları ile ayakta durabiliyor. Abluka ve muhasara altındaki halk yıldırılmaya çalışılıyor. Hergün bombaların patladığı, adam kaçırma olaylarının günden güne arttığı muhacirlerin yığıldığı kent İdlib halkı yardımınıza muhtaç… Ancak öyleleri var ki onların muhtaciyeti kat kat fazla…

Bu ablamızın 3 çocuğu bulunuyor. Bu çocukların babası ise kayıp.  Uzun zamandır kendisinden haber alınamıyor. Ailemiz muhacir olduğu için kimi kimsesi yok. Herhangi bir kurumdan da yardım gelmiyor. Ev sahibi kiralarını düzenleme ödeme gücü olmayınca çıkmalarını istemiş. Kendisinin yerleşeceğini söylemiş. Ancak ev yerleşilecek gibi değil. evde su yok. Bidonlarla su doldurup getiriyor evin ufak oğlu. Temizlik ihtiyaçlarını bununla görüyorlar.

Biz elimizden gelen ufak bir yardımı ablamıza ilettik. Ancak bu çocukların ve evin ihtiyaçlarını karşılamaya yeterli değil. Allah yar ve yardımcıları olsun. Sizlerden yardım umudu dahi onları sevindiriyor… Allah mazlumlara umud olanların umudunu tüketmesin. Amin.

 Sevdiğiniz şeylerden Allah yolunda harcamadıkça iyilik ve takvaya(birre) erişemezsiniz. Her ne harcarsanız, şüphesiz Allah onu hakkıyla bilir. [Ali İmran 92.ayet]

Yetim sponsor bedeli aylık 100 ₺

Siz de İdlib’te yetim kalan binlerce çocuktan birine sahip çıkarak, ya da gücünüz nisbetinde çıkmaya çalışarak bu hayra ortak olmak istemez misiniz?

Aşağıdaki numaralarımızdan bize ulaşabilir, hesap numaramız ve online bağış hattımızdan anında yetimler için yardımda bulunabilirsiniz.

Banka kartınızla online yardım ve bağışta bulunabilmek için:
💳 https://online.kardesder.com/
Hesap numaralarımız için tıklayın:
👉https://www.kardesder.com/hesaplar/

www.kardesder.com
Facebook adresimiz: Facebook.com/kardesder1299
Telegram adresimiz: T.me/kardesder
Instagram.com/kardesder
twitter.com/kardesder
WhatsApp iletişim: 0533 162 1299
E-Posta: info@kardesder.com
Adresimiz: Tuna Mh. Kartal sok. No:41 Osmangazi / Bursa