YETİMLERİN BAYRAMLIK SEVİNCİNE ORTAK OLDUK

yetimlerin bayramlik sevincine ortak olduk 14
yetimlerin bayramlik sevincine ortak olduk 14

Hz. Sehl İbni Sad (R.A)’dan rivayete göre Rasulullah (S.A.V): “Ben ve yetimi kollayıp gözetleyen kimse cennette şöyle beraberce bulunacağız”, buyurdu ve işaret parmağıyla orta parmağını biraz açarak işaret etti. (Buhari, talak 25)

Çocuklar için bayram yeni elbiseler, büyüklerinin ellerini öpmek, harçlıklarını almak ve parkta eğlenmek demek… Kimsesiz yetimler için ise bunlar pek de mümkün değil…

Kardeşder olarak  Suriye İdlib’de bulunan yetimlerimizin bayram sevincine bayramlıklar ile ortak olduk.  Yetimlerimize destek olarak, onların bayram sevincine sevinc katan hayır sahibİ Adem KOÇYİĞİT’ den Allah kabul buyursun… Sizde yetimleri zekatlarınız ile sevindirmek, onlara harçlık vermek isterseniz bizlere ulaşabilirsiniz.

Sen de bir Yetim Giydir kampanyamız ile yetimleri giydirmeye, onları sevindirmeye, mutluluklarına ortak olmaya devam ediyoruz… Siz de bir yetimi giydirmek isterseniz bize ulaşabilirsiniz…

Allah Resûlü sallallahu aleyhi ve sellem buyurdu:
“Dul kadınların ve yoksulların yardımına koşan kimse, Allah yolunda savaşan, bıkmadan gece namazı kılan ve devamlı oruç tutan gibidir.”  (Ebû Hureyre radıyallahu anh. Buhârî. )

Ne güzel demiş Tabduk Emre “Bir garibin duasına gir. Kurtarırsa o kurtarır.”

Sevdiğiniz şeylerden Allah yolunda harcamadıkça iyilik ve takvaya(birre) erişemezsiniz. Her ne harcarsanız, şüphesiz Allah onu hakkıyla bilir. [Ali İmran 92.ayet]

Yetim sponsor bedeli aylık 150 ₺

Siz de yetim kalan binlerce çocuktan birine sahip çıkarak, ya da gücünüz nisbetinde çıkmaya çalışarak bu hayra ortak olmak istemez misiniz?

Aşağıdaki numaralarımızdan bize ulaşabilir, hesap numaramız ve online bağış hattımızdan anında yetimler için yardımda bulunabilirsiniz.

Banka kartınızla online yardım ve bağışta bulunabilmek için:
💳 https://online.kardesder.com/
Hesap numaralarımız için tıklayın:
👉https://www.kardesder.com/hesaplar/

www.kardesder.com
Facebook adresimiz: Facebook.com/kardesder1299
Telegram adresimiz: T.me/kardesder
Instagram.com/kardesder
twitter.com/kardesder
WhatsApp iletişim: 0533 162 1299
E-Posta: info@kardesder.com
Adresimiz: Tuna Mh. Kartal sok. No:41 Osmangazi / Bursa