YETİM, DUL, SAKAT VE YOKSULLAR GIDA YARDIMLARINIZI BEKLİYOR

YETİM DUL SAKAT VE YOKSULLAR GIDA YARDIMLARINIZI BEKLİYOR 12
YETİM DUL SAKAT VE YOKSULLAR GIDA YARDIMLARINIZI BEKLİYOR 12

Bereketiyle bir Ramazan ayını ayını eda ettik. Verdikleri hayırlarla, yaptıkları yardımları fıtır sadakaları ile mazlumların yetimlerin ve yoksulların yüzlerini güldüren sizlerden Allah razı olsun. Fıtır sadakası ve iftar yemeği ile mazlumların yüzünü güldüren Rahmet Gençliğe teşekkür ediyoruz…

Küçük fıtır sadakaları büyük gıda kolilerine dönüştü. Savaş bölgelerinde zorlu şartlar altında yaşayan Müslümanlara müjde ve sevinç oldu.  Kimsesiz kalmışlara en kör noktada yardım ulaşmayan bölgelere kadar ulaştı. Unutulan yetimlerin evlerine, evi olmayanların çadırlarına yardım paketleri gıda kolileri girdi.  Sahipsiz iffetini koruyan dul bacılarımız Müslüman kardeşlerinin kendilerine sahip çıktığını hatırladı. Muhacir yetimlerimiz babasız büyüdükleri yabancı topraklarda bir nebze olsun şefkati hissetti.

Gözettiğimiz yoksul ailelere yardımları ulaştırmaya devam edeceğiz. Sizlerin yardımları ile daha çok aile ve ihtiyaç sahiplerine, dertlerini anlatmaktan hicab eden yoksul kimsesiz ve yetimlere ulaşmayı murad ediyoruz.

Başınıza bela ve musibetler gelmeden sadaka verin. Az çok demeyin. Buralarda sizin azınız dahi çok…

 Sevdiğiniz şeylerden Allah yolunda harcamadıkça iyilik ve takvaya (birre) erişemezsiniz. Her ne harcarsanız, şüphesiz Allah onu hakkıyla bilir. [Ali İmran 92.ayet]

Gıda Kolisi  100 ₺

Siz de muhtaçlara gıda yardımı göndererek bu hayra ortak olmak istemez misiniz?

Aşağıdaki numaralarımızdan bize ulaşabilir, hesap numaramız ve online bağış hattımızdan anında gıda yardımında bulunabilirsiniz.

Banka kartınızla online yardım ve bağışta bulunabilmek için:
💳 https://online.kardesder.com/
Hesap numaralarımız için tıklayın:
👉https://www.kardesder.com/hesaplar/

www.kardesder.com
Facebook adresimiz: Facebook.com/kardesder1299
Telegram adresimiz: T.me/kardesder
Instagram.com/kardesder
twitter.com/kardesder
WhatsApp iletişim: 0533 162 1299
E-Posta: info@kardesder.com
Adresimiz: Tuna Mh. Kartal sok. No:41 Osmangazi / Bursa