Türkmen Dağı yardım bekliyor

0

Cebeli Türkmen: Türkmen Dağı. Rejim milisleri ile topraklarını ve namuslarını korumak isteyen Müslüman kardeşlerimizin çarpıştıkları bölge. Zalim Esed rejimine karşı yürütülen mücadelede sivil yerleşim alanları sürekli el değiştiriyor. Kardeşlerimizin ihtiyaçları hem havası hem de çatışmasının harareti arttığı bölgede gün geçtikçe daha da artıyor. Bu hususta sürekliliğin bulunmaması yardım kaynaklarının azlığı ayrı bir sorun. Türkmen Dağı’na diye çıkarılan yardımların birilerince istismar edildiğini öğrenmek de canımızı oldukça sıkıyor. Bu noktada sürekli ve devamlı bir çalışmanın yapılması gerekiyor.

Osmangazi Gençlik Hareketi / Kardeşder olarak yardım sözü verdiğimiz yerlerden biri de Türkmen kardeşlerimizin adı halen Türkçe kalan bu beldenin köylerine yardım elimizi uzatmak. Hem din hem soy kardeşlerimizin yardımınıza ihtiyacı var. Şuan elimizdeki imkanlar nispetinde ancak acil sıkıntı ve ihtiyaçlarına cevap veriyoruz.

Kardeşlerimizin acil ihtiyaç isteği üzere 2 ton su yardımı yola çıkarıldı. Allah kabul etsin

Siz de yardım elinizi uzatmak ve kardeşlerimizin göz yaşlarını dindirmek indirmek isterseniz aşağıdaki numaralarımızdan bize ulaşabilir hesap numaramız ve online bağış hattımızdan anında yardımda bulunabilirsiniz.

Banka kartınızla online yardım ve bağışta bulunabilmek için:
💳 https://online.kardesder.com/
Hesap numaralarımız için tıklayın:
👉https://www.kardesder.com/hesaplar/

www.kardesder.com
Facebook adresimiz: Facebook.com/kardesder1299
Telegram adresimiz: T.me/kardesder
Instagram.com/kardesder
twitter.com/kardesder
WhatsApp iletişim: 0533 162 1299
Adresimiz: Tuna Mh. Kartal sok. No:41 Osmangazi / Bursa