Ramazan Bayramınız Mubarek olsun

RAMAZAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN 01
RAMAZAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN 01

Bir Ramazan ayının daha sonuna geldik..Kimi ecirleri kaptı… Kimi mahrum kaldı… Şüphesiz herkes ne yaptıysa Allah’ın dilediği kadar yapabildi.
Ramazan ayı boyunca Müslümanları kalpleri yumuşadı, zorlu coğrafyalardaki Müslüman kardeşlerimize sahip çıkıldı. Yetimlerin kapısı çalındı. Hiç bayramlığı olmamış çocuklar dahi bayramlık elbiseye kavuştu. İşte bu duyarlılığı Ramazan sonrası devam ettirebilmeyi tüm Müslümanlar hakkında temenni ediyoruz.

Çalışmalarımıza  katkısı olan tüm dostlarımıza, gerek yurt dışından gerek yırt içinden yardımları ile bizleri yarı yolda bırakmayan tüm isimsiz bağışçı ve yardımcı kardeşlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Onların destek yardım ve çabaları ile bu Ramazan geçen Ramazandakinden 12 (oniki) kat daha fazla bağış yardımları yapıldı. Allah hepinizden Allah razı olsun ki biz bu çalışmayı ortaklaşa ahiret sermayesi elde edelim diye başlattık ve kardeşlik için çıktık bu yola…. Desteklerinizin devamını bekliyor Ramazan Bayramınızı en içte duygularımız ile tebrik ediyoruz…

OSMANGAZİ GENÇLİK HAREKETİ
YARDIMLAŞMA VE KARDEŞLİK DERNEĞİ
[Kısa adı: KARDEŞDER] YÖNETİM KURULU adına
AZİZ AKIN ÖZMEN