PKK’nın esir kamplarındaki Müslüman kadınların feryadını işitmez misiniz?

PKKnın esir kamplarındaki Müslüman kadınların feryadını işitmez misiniz 01
PKKnın esir kamplarındaki Müslüman kadınların feryadını işitmez misiniz 01

Terör örgütü PKK’nın Suriye’deki uzantısı olan DSG’nin elinde çoğu dul ve yetim 7000 kadın ve 20300 çocuk esir bulunmaktadır.

Hangi etnik çatı altında ya da gruba dahil olurlarsa olsunlar veya hangi ırk ve dinde olurlarsa olsunlar insanlık adına kötü koşullardan sistematik tecavüz ve darpın olduğu bu esir kamplarından kurtarılmaları gerekir. Bu kişiler eğer suçluysa cezalarını ülkelerinde çekmelidir. Nazi tarzı işkence kamplarında hele hele masum çocukların itlaf edilmelerine müsaade edilmemelidir.

Etrafı teller ve terör örgütünün silahlı militanları ile çevrili olan İsa, Hol ve Roj esir kampları çadırlardan oluşmaktadır. Esirlerin bu kamplardan dışarı çıkmalarına izin verilmemektedir.  Temel ihtiyaç temizlik ve gıda ihtiyaçları karşılanmamaktadır.  AFP ajansı Muhabiri’nin aktardığına göre temizlik ve sağlık ihtiyaçları karşılanmayan bebeklerin bir çoğu hasta durumdadır.

Hemen belirtmek gerekirse terör örgütü DSG ele geçirdiği kadınlar arasında, “silahlı eğitim aldığı” şüphesi ile “terör örgütü mensubu” saydığı kadınları ayrı bir hapishanede tutmaktadır. Bunların durumları ve sayıları hakkında hiçbir bilgi bulunmamaktadır.

PKK’nın kampındaki bir Müslüman kadının mesajı:

https://youtu.be/HaRSWc6_wU0?rel=0

Siz de Allah yolundaki çabalarımıza destek vermek isterseniz aşağıdaki numaralarımızdan bize ulaşabilir hesap numaramız ve online bağış hattımızdan anında yardımda bulunabilirsiniz.

Banka kartınızla online yardım ve bağışta bulunabilmek için:
💳 https://online.kardesder.com/
Hesap numaralarımız için tıklayın:
👉https://www.kardesder.com/hesaplar/

www.kardesder.com
Facebook adresimiz: Facebook.com/kardesder1299
Telegram adresimiz: T.me/kardesder
Instagram.com/kardesder
twitter.com/kardesder
WhatsApp iletişim: 0533 162 1299
E-Posta: info@kardesder.com
Adresimiz: Tuna Mh. Kartal sok. No:41 Osmangazi / Bursa