Güncelleme: 2018 yılı kurban fiyatları

“… Kendilerine rızık olarak verdiği kurbanlık hayvanlar üzerine belirli günlerde Allah’ın adını ansınlar. Artık onlardan siz de yiyin, yoksula fakire de yedirin”(Hac – 28)

Kurban ibadetine sayılı günler kaldı. Allah yolunda Kurban bağışlamak isteyenler için Osmangazi Gençlik Hareketi [KARDEŞDER] olarak yurt geneli ve yurt dışı kurban fiyatları şu şekildedir.

Kurban fiyatları yurt dışında dolara endeksli olduğu için dolar fiyatlarının yükselmesi ile güncellenmeye gidilmiştir. Yeni fiyatlar şu şekildedir:

[su_box title=”AFRİKA” box_color=”#fecc03″ title_color=”#33333″]Afrika: Uganda’da kesilecek olan kurbanlarımızın etleri hem bölge fakirlerine hem de bölgede faailiyet gösteren yetimhaneye bağışlanacaktır.

Afrika için Kurban Bağış Bedeli: 450 ₺[/su_box]

[su_box title=”SURİYE” box_color=”#ffea00″ title_color=”#33333″]Suriye: Savaşın yoğun olarak devam ettiği Suriye’de iki farklı noktada Kurban ibadeti organizasyon ve dağıtımını gerçekleştirmeyi umuyoruz. Lazkiye’ye yakınlarında bulunan ve halen çatışmaların sürdüğü Türkmen Dağı bölgesinde ve çatışmaların yaşana geldiği gözlerin kendine çevrildiği İdlib bölgesi’nde…

Türkmen Dağı ve İdlib için Kurban Bağış Bedeli: 900 ₺[/su_box]

[su_box title=”TÜRKİYE” box_color=”#ff5c0c” title_color=”#ffffff”]Türkiye: Türkiye’de yüzünü güldürmek istediğimiz öncelikle yetim aileleri ile muhtaç aileler. Yetimlerin başında ise hiç kuşkusuz şehid aileleri geliyor.

Türkiye Kurban Bağış Bedeli: 1200 ₺[/su_box]

[su_service title=”SON GÜN NE ZAMAN?”]Son gün Kurban Bayramının 3. günüdür. Bu zamana kadar bağışlarınızı yapamadıysanız, bayram günü resmi tatil olacağından yatırdığınıza dair dekontun fotoğrafını bize göndrmeniz yeterlidir.[/su_service]

 

[su_service title=”VEKALET SAHİPLERİNİN İSİMLERİNİ YAZMAYI UNUTMAYALIM” icon=”icon: exclamation-triangle” icon_color=”#faac05″]Vekalaten bağışta bulunanların kimin adına kestirmek istediklerini, vekalet sahibinin adını açıklamaya eklemeleri gerekmektedir.[/su_service]