İdlib: Sokakları yetim kokan, yetimleri yardım bekleyen şehir

İdlib Sokakları yetim kokan yetimleri yardım bekleyen şehir 01
İdlib Sokakları yetim kokan yetimleri yardım bekleyen şehir 01

Suriye her yeri viran her sokağı dram…  İdlib’e sıkışıp kalan insanlar. Bölgedeki kardeşimize soruyoruz sahipsiz emanetler olan yetimleri… Öyle çocuk ki diyor çakıl taşlarından fazla neredeyse… Ve onların en ihtiyaçlı olanlarına götürüyor bizi…  Yetimin bakımını az da olsa üstlenmeye çalışıp Allah Rasülü Muhammed s.a.v’e komşu olmaya çalışanların verdiklerini teslim etmeye gidiyoruz. Daha doğrusu bu ümmet üzerindeki olan haklarından küçük bir payı teslim ediyoruz.

Rasulullah (sav) buyurdular ki: “Ben ve yetimin bakımını üzerine alan kişi Cennette [şehadet ve orta parmağını bitiştirerek] şu iki parmak gibiyiz.” Camiussağir-2710

Allah Rasulu’nun bu sözüne mazhar olmak için İdlib’in yetimlerine yardım ve rahmet elinizi uzatmak istemez misiniz? O halde siz de bir yetime sponsor olun. Allah Rasulu’nun kaderdaşlarının yüzünü güldürün.  Allah merhamet edene daha genişiyle merhamet eder…

 

Hatice Ahmed Nezir… Bacımız 30 yaşında. Eşi Dımeşk (Şam)’da Esed’in zindanlarına düşmüş esir olarak. Çok kısa süre sonra da işkenceden öldüğü haberi gelmiş… İnna lillah ve inna ileyhi raciun.  Eşinin cansız bedeninin resminden başka geriye bir şey kalmamış… Bir kızı var ablamızın . 11 Yaşında Reyyan… Bulundukları yerde okuma imkanı olmadığı için Reyyan, şu anda okumuyor ancak evde Muhacir ablalarından ders ve eğitim görüyor.

Yetim sponsor bedeli aylık 100 ₺

Siz de İdlib’te yetim kalan binlerce çocuktan birine sahip çıkarak, ya da gücünüz nisbetinde çıkmaya çalışarak yukarıdaki hadise mazhar olmak istemez misiniz?

Aşağıdaki numaralarımızdan bize ulaşabilir hesap numaramız ve online bağış hattımızdan anında yetimler için yardımda bulunabilirsiniz.

Banka kartınızla online yardım ve bağışta bulunabilmek için:
💳 https://online.kardesder.com/
Hesap numaralarımız için tıklayın:
👉https://www.kardesder.com/hesaplar/

www.kardesder.com
Facebook adresimiz: Facebook.com/kardesder1299
Telegram adresimiz: T.me/kardesder
Instagram.com/kardesder
twitter.com/kardesder
WhatsApp iletişim: 0533 162 1299
E-Posta: info@kardesder.com
Adresimiz: Tuna Mh. Kartal sok. No:41 Osmangazi / Bursa