Hapishanede babaları şehid düşen yetimler

Devrimin başladığında çok az insan Esed zulmünü haykırmaya cesaret edebildi. Zalim Rejim insanları hapislere atarak işkenceden geçirmeye başladı. Bir çoğu devrimin öncü şehidleri olarak can verdiler. İşte bu ailemizin babaları da onlardan biri.

Babaları hapishanede işkence altında şehid düşen bu yetimler 7 yıldır oradan oraya sürüklenmiş evlerinden yurtlarından olmuşlar. İdlib’e yerleşen aile zor şartlarda yaşamını sürdürmeye çalışıyorlar.  Burada etim ve ihtiyaç sahibi ailelerin çoğu ya tehlikeli bölgelerde ve tehlikeli durumda olan evlerde ya da harabe denecek evlerde kirada kalıyorlar. Aileleri taşımak için ev bulmak göç yoğunluğundan dolayı zor olmakla birlikte kiralar da oldukça artmış durumda. Bu noktada yardımlarınıza ihtiyaç duyuyoruz. Allah bağışlarınızı kabul etsin.  Allah yetimlere sahip çıkan iffetini koruyan dullara destek olanlardan razı olsun. Ummadıkları yerden rızıklandırsın. (Amin.) Başınıza bela ve musibetler gelmeden sadaka verin. Az çok demeyin. Buralarda sizin azınız dahi çok…

“Hayır hayır, doğrusu siz yetime ikram etmiyorsunuz.” Fecr (17)

 Sevdiğiniz şeylerden Allah yolunda harcamadıkça iyilik ve takvaya(birre) erişemezsiniz. Her ne harcarsanız, şüphesiz Allah onu hakkıyla bilir. [Ali İmran 92.ayet]

Yetim sponsor bedeli aylık 100 ₺

Siz de İdlib’te yetim kalan binlerce çocuktan birine sahip çıkarak, ya da gücünüz nispetinde yardım ederek bu hayra ortak olmak istemez misiniz?

Aşağıdaki numaralarımızdan bize ulaşabilir, hesap numaramız ve online bağış hattımızdan anında yetimler için yardımda bulunabilirsiniz.

Banka kartınızla online yardım ve bağışta bulunabilmek için:

💳 https://online.kardesder.com/
Hesap numaralarımız için tıklayın:
👉https://www.kardesder.com/hesaplar/

www.kardesder.com
Facebook adresimiz: Facebook.com/kardesder1299
Telegram adresimiz: T.me/kardesder
Instagram.com/kardesder
twitter.com/kardesder
WhatsApp iletişim: 0533 162 1299
E-Posta: info@kardesder.com
Adresimiz: Tuna Mh. Kartal sok. No:41 Osmangazi / Bursa