ÇOCUKLARIMIZI İSLAM İLE ŞUURLANDIRMAYA DEVAM EDİYORUZ

Çocuklarimizi İslam ahlaki İle Şuurlandirmaya devam edİyoruz 09
Çocuklarimizi İslam ahlaki İle Şuurlandirmaya devam edİyoruz 09

Yetişen nesil deizmin kucağında, idaelden yoksun, yabancı ideolojileri ise kurtuluş reçetesi olarak görüyor…  Ne yazıkki çocuklarımızın kahramanları sahabeler ve İslam için çalışmıs ecdadımız değil… Yabancı ideolojilerin kurbanı oldukları gibi, kahramanlarıda yabancıların hayal ürünlerinden ibaret.

Gençlerimizi kıskaca alan bütün bu cendereleri aşmanın yolu elbette eğitimden geçiyor ve o da ana karnında başlıyor. İpin ucunu ne kadar erken tutarsak o kadar iyi ve o kadar sağlam…

İslam şuurunda, özüne sahip çıkan bir nesil yetiştirmek için kolları sıvadık. Miniklerle düzenli olarak her pazar yaptığımız dersimizde, bu hafta yalan nedir?, Müslüman yalan söylermi?, Yalanın çeşitleri ve yalan söylemenin hiçde masum birşey olmadığını anlattık. Çocuklarımızın doğruyu, hakkı söylemesi, anne ve babalarının onlara kızması pahasına bile olsa doğru neyse onu söylemelerini, Peygamberimiz S.A.V’in hayatından ve onun sahabelerinden örnekler ile pekiştirdik. Amacımız dürüst ve ahlaklı bir nesil yetiştirmek… Ders bittiminde miniklerimize ikramda bulunarak onların sorularına cevap verdik.

Yaş grupları: 5 ile 10 yaş arası.
Ders: Ahlakı konuların ağırlıkta olduğu, çocuklara yönelik islami şuurlandırma dersleri.
İkram:  Çocuklara zararlı olmayacak doğal ve helal gıdalardan seçilme olmazsa olmazımız…
Kültürel geziler: Teknoloji ve kitap fuarları, Müzeler
+ Etkinlikler: Çocuklarınızla birlikte sizin de iştirak edebileceğiniz,piknik, kır ve köy gezileri, dağda kamp ve deniz programımız.

Katılım: Ders programlarımız ücretsizdir (Etkinlikler için ayrıca duyuru yapılacaktır)
Dilerseniz aylık küçük bir ücret mukabili çocukları kapıdan alıp kapıya bırakabilecek servisimizden de istifade edebilirsiniz.

www.kardesder.com
Facebook adresimiz: Facebook.com/kardesder1299
Telegram adresimiz: T.me/kardesder
Instagram.com/kardesder
twitter.com/kardesder
WhatsApp iletişim: 0533 162 1299
E-Posta: info@kardesder.com
Adresimiz: Tuna Mh. Kartal sok. No:41 Osmangazi / Bursa