Antalya’da sahip çıkılmayı bekleyen 3 yetim

Antalyada sahip çıkılmayı bekleyen 3 yetim 04
Antalyada sahip çıkılmayı bekleyen 3 yetim 04

Antalya’da 3 çocuğu ile ortada kalmış bir yetim ailesi… Bacımızın eşi İnşaat işçisi, inşaattan düşerek vefat ediyor.  İslami bir yaşantısı olan ağabeyin kardeşleri ve ailesi sol görüşlü olduğundan ağabeyimiz ailesi tarafından dışlanmış biri.  Ancak inşaat düşüp sigortadan alacak hakkı doğunca ailesi devreye giriyor. Firmadan tüm tazminatı aldıkları gibi eşine ve çocuklarına taksimde bulunulmuyor. Ayrıca resmi nikah olmadığından sigorta ölen ağabeyin eşi yerine annesini emekli ediyor. 3 yetimli bacımızın hiçbir geçim kaynağı bulunmuyor.

Kardeşlerimiz ailenin durumuna binaen ivedi bir şekilde gerekli yardımlar için kolları sıvadılar. Ailenin erzak ve gıda ihtiyaçları aylık yetecek şekilde karşılandı.  Aynı zamanda aileye bir ay yeterli gelecek yakacak yardımı da yapıldı. Ancak ailenin birikmiş kira borcu bulunuyor. Ev sahibi yetim olduğunu bildiğinden birşey dememiş. Durumları bu şekilde. Ailemize kira yardımı yapılması gerekiyor. Ve ailemiz için kardeş olabilecek aile arıyoruz.

Kıyıda köşede sahipsiz kalmış mazlum Müslümanları sizlerin gündemine taşımaya çalışıyoruz… Az çok demeyelim. Olur ki bir yetim sayesinde merhamet olunursunuz…

 Sevdiğiniz şeylerden Allah yolunda harcamadıkça iyilik ve takvaya(birre) erişemezsiniz. Her ne harcarsanız, şüphesiz Allah onu hakkıyla bilir. [Ali İmran 92.ayet]

Yetim sponsor bedeli aylık 100 ₺

Siz de İdlib’te yetim kalan binlerce çocuktan birine sahip çıkarak, ya da gücünüz nisbetinde çıkmaya çalışarak bu hayra ortak olmak istemez misiniz?

Aşağıdaki numaralarımızdan bize ulaşabilir, hesap numaramız ve online bağış hattımızdan anında yetimler için yardımda bulunabilirsiniz.

Banka kartınızla online yardım ve bağışta bulunabilmek için:
💳 https://online.kardesder.com/
Hesap numaralarımız için tıklayın:
👉https://www.kardesder.com/hesaplar/

www.kardesder.com
Facebook adresimiz: Facebook.com/kardesder1299
Telegram adresimiz: T.me/kardesder
Instagram.com/kardesder
twitter.com/kardesder
WhatsApp iletişim: 0533 162 1299
E-Posta: info@kardesder.com
Adresimiz: Tuna Mh. Kartal sok. No:41 Osmangazi / Bursa