9 yetimli Çeçen aile, uzanacak yardım eli bekliyor

9 yetimli Çeçen aile sahip çıkılmayı bekliyor 01
9 yetimli Çeçen aile sahip çıkılmayı bekliyor 01

Vatanlarını terk ederek Suriye’deki zulüm gören Müslüman halka destek olmak üzere çıkan insanlar… Beraberinde savaşın ortasına sürüklenen aileler. Bacımız Ukrayna’da hidayet serüvenine başlamış. 9 çocuğu var. Çeçen asıllı kocası ile hicret ettikten kısa bir süre sonra Handarat’ta Esed rejiminin bombardımanında kaybediyor eşini…

Zaten zorlu olan bir hayat ikinci bir zorlukla başlıyor onlar için. İdlib gibi bir yerde hayata tutunmaya çalışıyorlar.Ailemiz kira ve elektrik su faturaları konusunda yardıma ihtiyaç duyuyor. Bir miktar yardımı kendilerine takdim ediyor, kıyıda köşede sahipsiz kalmış mazlum Müslümanları sizlerin gündemine taşımaya çalışıyoruz… Allah kabul etsin. Az çok demeyelim. Olur ki bir yetim sayesinde merhamet olunursunuz….

 Sevdiğiniz şeylerden Allah yolunda harcamadıkça iyilik ve takvaya(birre) erişemezsiniz. Her ne harcarsanız, şüphesiz Allah onu hakkıyla bilir. [Ali İmran 92.ayet]

Yetim sponsor bedeli aylık 100 ₺

Siz de İdlib’te yetim kalan binlerce çocuktan birine sahip çıkarak, ya da gücünüz nisbetinde çıkmaya çalışarak bu hayra ortak olmak istemez misiniz?

Aşağıdaki numaralarımızdan bize ulaşabilir, hesap numaramız ve online bağış hattımızdan anında yetimler için yardımda bulunabilirsiniz.

Banka kartınızla online yardım ve bağışta bulunabilmek için:
💳 https://online.kardesder.com/
Hesap numaralarımız için tıklayın:
👉https://www.kardesder.com/hesaplar/

www.kardesder.com
Facebook adresimiz: Facebook.com/kardesder1299
Telegram adresimiz: T.me/kardesder
Instagram.com/kardesder
twitter.com/kardesder
WhatsApp iletişim: 0533 162 1299
E-Posta: info@kardesder.com
Adresimiz: Tuna Mh. Kartal sok. No:41 Osmangazi / Bursa